3M industrijska lepila za vse potrebe

Odkrijte obsežno ponudbo enostranskih lepilnih trakov znamke 3M, prilagojenih za različne namene uporabe. VečArrow Right

3M industrijska lepila za vse potrebe

Poiščite popolno rešitev za industrijsko lepljenje s širokim naborom 3M industrijskih lepil, primernih za različne površine in materiale. Ne glede na vaše zahteve, vam 3M ponuja vrhunske izdelke:
  • 3M lepila v razpršilu
Omogočajo zanesljivo lepljenje z enim samim dotikom in ponujajo nadzorovan nanos razprševanja, za materiale vse od papirja do kovine. Primerna so za lepljenje večjih površin.
  • 3M kontaktna lepila: 3M FASTBOND™
Disperzijska 3M industrijska lepila na vodni osnovi, z aktivatorjem ali brez so namenjena za nanašanje s ščetko, valjčno ali z razprševanjem in so primerna tako za ročni kot tudi za strojni nanos.
  • 3M SCOTCH – GRIP™
Vrhunska 3M industrijska lepila na različnih osnovah (polikloropen, neopren in poliuretan) so namenjena za trajno lepljenje različnih materialov, tudi bolj zahtevnih plastik in ostalih umetnih materialov.
  • 3M strukturna lepila: 3M SCOTCH WELD™
Dvokomponentna 3M industrijska lepila so najmočnejša lepila na osnovi PU, epoxy smole ali akrila. Namenjena so lepljenju različnih materialov, naravnih in umetnih, s katerimi dosežemo strukturni lepilni spoj. Pakirana so v kartuše, ki jih uporabljamo s pomočjo ročnega aplikatorja in mešalne spirale tako, da komponent ni potrebno mešati, zato ne ustvarjamo odpadka.
  • 3M talilna lepila: 3M JET MELT
Kvalitetna plastomerna lepila v obliki palic, za različne materiale, ki se talijo na dveh temperaturah: »LOW melt« na temperaturi okoli 120°C, ter »HOT melt« na temperaturi 210°C.
Izberite najboljše za vašo industrijo. 3M industrijska lepila bodo opravila tudi najzahtevnejše naloge.