Inovacije in izboljšave že 30 let

O nas

Podjetje MDM Commerce že več kot 30 let uspešno deluje na področju prodaje lepilnih trakov, lepil in brusnih materialov ter pnevmatskega orodja. Naša specializacija je usmerjena predvsem v dvostranske lepilne trakove VHB™ in specialne industrijske lepilne trakove, industrijska lepila, osebna zaščitna sredstva ter brusna sredstva blagovne znamke 3M in Dynabrade, ter zaščitne folije Nitto. Z bogatim strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami v panogi, vam zagotavljamo celovite rešitve na področjih lepljenja, pritrjevanja, označevanja, brušenja in zaščite.

Pri MDM Commerce se zavezujemo k zagotavljanju vrhunske kakovosti in učinkovitosti vseh naših izdelkov, ki izpolnjujejo najvišje standarde v industriji. Strankam ponujamo celostno podporo, ki vključuje svetovanje, oskrbo s potrebno opremo ter tehnično podporo za optimalno izvedbo projektov.

Ker nenehno stremimo k inovacijam in izboljšavam, smo postali priznan partner v industriji lepljenja in obdelave materialov. Pri MDM Commerce se zavedamo, da so vaše zahteve unikatne, zato smo pripravljeni prilagoditi naše rešitve, da vam zagotovimo najboljše rezultate. Izberite MDM Commerce kot vašega zaupanja vrednega partnerja za vse vaše potrebe na področju industrijskih materialov in orodja.
Ponedeljek:
Torek:
Sreda:
Četrtek:
Petek:
07:00 – 15:00
07:00 – 15:00
07:00 – 15:00
07:00 – 15:00
07:00 – 14:00