3M kontaktna lepila: inovativna rešitev za trajno lepljenje

3M kontaktna lepila so lepila na različnih osnovah, ki se neprestano razvijajo in nadgrajujejo. Ta inovativna rešitev predstavlja neprecenljivo pomoč različnim industrijam pri premagovanju izzivov sedanjosti in prihodnosti. Prehod na vodno osnovo zagotavlja skladnost z okoljskimi predpisi, ki se vse bolj uveljavlja v številnih izdelkih.

3M kontaktna lepila iz linije Fastbond™ ponujajo vodna lepila z aktivatorjem ali brez, primerna za nanašanje s ščetko, valjčkom ali razprševanjem. Obnesejo se tako pri ročnem kot strojnem nanašanju. Z izjemno trdnostjo, visoko odpornostjo na visoke temperature in dolgotrajnim spojem, 3M kontaktna lepila Fastbond™ omogočajo učinkovito delo. S svojim razpršenim nanosom, hitrim oprijemom in vodnim razprševanjem zagotavljajo trdne stike na raznolikih materialih, vključno s penastimi plastikami, plastičnim laminatom, lesom, vezanimi ploščami, furnirjem, platnom in drugimi materiali.

3M kontaktna lepila linije Scotch-Grip™ pa zagotavljajo močne lepljive spoje na različnih materialih, vključno z zahtevnimi plastikami in drugimi umetnimi materiali. Ta lepila so različnih osnov, kot so polikloropren, neopren in poliuretan, in so zasnovana za trajno lepljenje.

Odkrijte zanesljivo in trajno lepljenje z inovativnimi 3M kontaktnimi lepili.

Prenos kataloga

Odkrijte ponudbo 3M lepilnih trakov, prilagojenih za različne namene uporabe.

Prenos kataloga
3M kontaktna lepila

Za močno in trajno lepljenje
3M kontaktna lepila