3M strukturna lepila – za trdne in trajne spoje

3M strukturna lepila ustvarjajo trdne in trajne spoje na raznolikih materialih, vključno s kovino, steklom, keramiko, lesom, plastiko in gumo.

3M strukturna lepila Scotch-Weld™ so dvokomponentna lepila, ki temeljijo na PU, epoksi smoli ali akrilu. Ta lepila so izdelana za ustvarjanje zanesljivih strukturnih lepilnih spojev na različnih materialih, bodisi naravnih ali umetnih. 3M strukturna lepila Scotch-Weld™ so pakirana v kartuše, kar omogoča enostavno uporabo za minimalne odpadke s pomočjo ročnih aplikatorjev in mešalnih spiral. Trdnost spojev je pogosto primerljiva ali celo močnejša od trdnosti pritrjenih materialov. Uporaba lepila se lahko izvaja na izbranih mestih ali neprekinjenem traku. Doziranje, mešanje in nanašanje potekajo v enem koraku, ter tako zagotavljajo dosledno kakovost.

3M strukturna lepila Jet-Weld™ so enokomponentna poliuretanska lepila, ki se talijo s pomočjo toplote v grelni komori, kjer se uporablja 310ml kartuša z lepilom. Ta metoda zagotavlja takojšnje in trdne vodoodporne spoje, odporne na visoke temperature. 3M strukturnih lepil Jet-Weld™ ni mogoče ponovno aktivirati, vendar pa zagotavljajo visoko hitrost taljenja in strukturno trdnost na lesu, kovini, mnogih plastikah in drugih materialih.

Odkrijte izjemno zanesljive in trdne strukturne spoje z 3M strukturnimi lepili.

Prenos kataloga

Odkrijte ponudbo 3M lepilnih trakov, prilagojenih za različne namene uporabe.

Prenos kataloga
3M strukturna lepila

Za močno in trajno lepljenje
3M strukturna lepila