3M protizdrsni trakovi – za varnost doma in na delovnem mestu

Zagotovite dodatno varnost in zmanjšajte tveganje za zdrs na vašem delovnem mestu ali doma s 3M Safetywalk™ protizdrsnimi trakovi.

3M Safetywalk™ protizdrsni trakovi so oblikovani z mislijo na vašo varnost in udobje ter so idealni za uporabo na različnih površinah. Visokokakovostni protizdrsni trakovi so izjemno trpežni ter zagotavljajo zanesljiv oprijem, ne glede na vremenske pogoje ali stopnjo obremenitve. Poleg tega so prilagodljivi in enostavni za namestitev, kar omogoča hitro in učinkovito izboljšanje varnosti vašega delovnega okolja.

3M Safetywalk™ protizdrsni trakovi so posebej oblikovani za preprečevanje zdrsa, zato so odlična izbira za različne površine – stopnice, stopnice delovnih strojev, pohodne površine, okolice tušev, bazenov, povsod tam, kjer je velika nevarnost zdrsa. Z njihovo pomočjo boste povečali varnost in zmanjšali možnost poškodb.

Izkoristite prednosti 3M izdelkov za preprečevanje zdrsa in poskrbite za zaščito vašega delovnega okolja ali doma. 3M protizdrsni trakovi so tu, da vam pomagajo ohraniti varno in zanesljivo okolje.

Prenos kataloga

Odkrijte ponudbo 3M lepilnih trakov, prilagojenih za različne namene uporabe.

Prenos kataloga
3M protizdrsni trakovi

Za varnost doma in na delovnem mestu
3M protizdrsni trakovi