3M Enostranski lepilni trakovi: inovacija in preciznost

3M enostranski lepilni trakovi predstavljajo serijo inovativnih rešitev za raznolike izzive. S širokim izborom trakov, ki vključujejo vinilne, polietilenske, polipropilenske, poliestrske, kovinske, UHMW, PTFE-teflonske, visokotemperaturne maskirne, pakirne in elektro trakove, 3M postavlja nove standarde za zaščito, označevanje, tesnjenje, povezovanje in pritrjevanje.

Vinilni 3M enostranski lepilni trakovi so idealni za zaščito površin, označevanje in tesnjenje. Za zaščito, povezovanje in pritrjevanje so na voljo polietilenski, polipropilenski in poliestrski lepilni trakovi. Če potrebujete zaščito in izolacijo, se odločite za kovinske trakove (Al, Cu, Pb). Za boljše drsenje in zaščito pred visokimi temperaturami so na voljo UHMW in PTFE-teflonski 3M enostranski lepilni trakovi.

Za aplikacije pri visokih temperaturah lahko uporabite visokotemperaturne maskirne trakove, enako tudi za zaščito pri prašnem barvanju. Pakirni trakovi vam pomagajo pri pakiranju in pritrjevanju, elektro trakovi pa rešujejo izzive, povezane z elektriko.

3M enostranski lepilni trakovi prinašajo inovativno raznolikost in nove zamisli za boljše rezultate v različnih panogah.

Barvni označevalni trakovi za označevanje nevarnih mest, transportnih poti in skladiščnih mest v proizvodnih halah in skladiščih in označevanje rokometnih ali košarkarskih igrišč v telovadnicah.
Za določene tipe trakov vam lahko ponudimo razrez na širino ki jo potrebujete.

Prenos kataloga

Odkrijte ponudbo 3M lepilnih trakov, prilagojenih za različne namene uporabe.

Prenos kataloga
3M Enostranski lepilni trakovi

Za močno in trajno lepljenje
3M Enostranski lepilni trakovi