Fladder sistemi za brušenje – vrhunska natančnost in gladke površine

Predstavljamo vam našo izjemno paleto sistemov za brušenje, primernih za raznolike naloge. Sistemi za brušenje so ključni del obdelovalnih procesov, zato smo za vas izbrali najboljše rešitve. Ročno vodeni in stacionirani stroji iz naše ponudbe omogočajo obdelavo profiliranih obdelovancev iz lesa, kovine in plastike.

Pri obdelavi lesa, kovine in plastike je ključno doseči natančnost ter gladke in enakomerne površine. Sistemi za brušenje iz naše ponudbe vam bodo pomagali lažje obvladati tudi obdelavo profiliranih obdelovalnih površin, saj omogočajo prilagodljivost in učinkovitost.

Ročna pnevmatska orodja so idealna za fine obdelave, medtem ko vam strojna orodja znamke Fladder omogočajo doseganje še boljših rezultatov. V naši ponudbi boste našli modele Fladder Giro, Fladder Out in Fladder 300/LS, s katerimi lahko dosežete še večjo natančnost in učinkovitost. Sistemi za brušenje iz naše ponudbe vključujejo tudi ročna pnevmatska orodja, ki so odlična za fine obdelave in končno brušenje.


S temi sistemi za brušenje boste dosegli vrhunske rezultate, ne glede na vrsto materiala, s katerim delate. Izberite kakovost in zanesljivost sistemov za brušenje iz naše ponudbe in optimizirajte in izboljšajte svoje obdelovalne procese.

Prenos kataloga

Odkrijte ponudbo brusnih materialov, prilagojenih za različne namene uporabe.

Prenos kataloga
Sistemi za brušenje

Sistemi za brusenje