3M lepilni trakovi: raznolikost in zmogljivost za različne potrebe

3M lepilni trakovi ponujajo raznovrstne rešitve za številne izzive. Z njimi lahko izboljšate izdelek in rešujete težave v različnih industrijah.

Na voljo so enostranski 3M lepilni trakovi različnih vrst, vključno z vinilnimi trakovi za zaščito, označevanje in tesnjenje ter polietilenskimi, polipropilenskimi in poliestrskimi trakovi za učinkovito povezovanje in pritrjevanje. Za posebne aplikacije so na voljo tudi kovinski trakovi za zaščito in izolacijo, UHMW in PTFE-trakovi za lažje drsenje ter visokotemperaturno odporni maskirni trakovi za prašno barvanje. V tej kategoriji so tudi maskirni, pakirni in elektro trakovi, ki so na voljo v različnih širinah.

Dvostranski 3M lepilni trakovi prinašajo izboljšano učinkovitost in zmogljivost. Z raznoliko ponudbo trakov za povezovanje kovin, prašnato barvanih površin, stekla, plastike in tkanin boste našli idealno rešitev za svoje potrebe. Od dvostranskih penastih trakov za notranjo uporabo do trakov za strukturno lepljenje fasad, 3M lepilni trakovi združujejo tisoče možnih kombinacij materialov.

3M lepilni trakovi so vaša rešitev za izboljšanje vaših izdelkov, povečanje zmogljivosti in učinkovito reševanje izzivov v industriji. Ne glede na zahtevnost naloge boste našli kakovostno rešitev z zanesljivimi 3M lepilnimi trakovi.

Prenos kataloga

Odkrijte ponudbo 3M lepilnih trakov, prilagojenih za različne namene uporabe.

Prenos kataloga
3M lepilni trakovi

Za močno in trajno lepljenje
3M lepilni trakovi