3M samolepilni ježki: inovativna rešitev za vsestransko lepljenje

3M samolepilni ježki SCOTCHMATE™ predstavljajo samolepilne tkaninske trakove, ki omogočajo večkratno spajanje in so primerni za različna okolja, v katerih živimo, se sproščamo ali delamo.

S temi trakovi lahko dosežete trden in zanesljiv spoj na gladkih površinah, obenem pa ohranite preprosto odpiranje in zapiranje, kar se popolnoma prilagodi vašemu projektu. Pozabite na uporabo klasičnih pritrdilnih elementov kot so zadrga, vijaki, sponke, kljuke in podobno, saj 3M samolepilni ježki predstavljajo inovativno rešitev za večkratno spajanje ter omogočajo enostavno odstranjevanje.

3M samolepilni ježki DUAL LOCK™ pa so plastificirani samolepilni ježki z močnejšim VHB lepilom, ki zagotavljajo še trdnejše in dolgotrajnejše lepljenje v primerjavi s klasičnimi "ježki". Na voljo so tudi že pripravljeni deli za aplikacijo na mestih, kjer je omejena površina in bi bilo težko uporabiti pritrditev s pritiskom občutljivih materialov. Družina 3M samolepilnih ježkov ponuja rešitve za zahtevne naloge s še večjo močjo lepljenja.

3M samolepilni ježki bodo vaše projekte še nadgradili in utrdili, zato preverite ponudbo.

Prenos kataloga

Odkrijte ponudbo 3M lepilnih trakov, prilagojenih za različne namene uporabe.

Prenos kataloga
3M samolepilni ježki:

Inovativna rešitev za vsestransko lepljenje
3M samolepilni ježki: