Osebna varovalna oprema - zavarujte zdravje in varnost svojih zaposlenih

Pri zagotavljanju varnega in zdravega delovnega okolja za zaposlene je ključnega pomena ustrezna delovna zaščita. Naša ponudba zaščitnih izdelkov vključuje maske, respiratorje zaščitne obleke, ki so zasnovani za zagotavljanje najvišje stopnje varnosti in udobja pri delu.
Delovna zaščita znamk Peltor, in 3M iz naše ponudbe je zasnovana tako, da je primerna za različne industrije in delovne pogoje. Nudimo različne modele in velikosti mask, ki ščitijo dihalne poti pred prahom, kemikalijami in nevarnimi delci, ter respiratorjev, ki omogočajo dodatno zaščito pred škodljivimi plini in hlapnimi snovmi, kar omogoča prilagoditev zaščite posameznim potrebam.

Vsi izdelki za delovno zaščito so preizkušeni in certificirani, kar zagotavlja njihovo učinkovitost. Ne tvegajte zdravja svojih zaposlenih, temveč se zanesite na kakovostne izdelke za delovno zaščito.
Delovna zaščita je zelo pomembna, z našimi izdelki pa boste zagotovili, da so vaši zaposleni ustrezno zaščiteni pred potencialnimi nevarnostmi pri delu. Poleg tega boste izpolnili vse predpise o varnosti pri delu in prispevali k produktivnosti ter dobrobiti svojega podjetja. Izberite naše izdelke za delovno zaščito in poskrbite za varno in zdravo delovno okolje.

Prenos kataloga

Odkrijte ponudbo osebne varovalne opreme, prilagojenih za različne namene uporabe.

Prenos kataloga
Osebna varovalna oprema

varovalna oprema